söndag, januari 07, 2007

Bokrecension: Drinkar & Tilltugg – en guide

:::::

Denna artikel har flyttat hit:

http://www.bkwine.com/sv/utvalt/bokrecensioner-vinbocker/bokrecension-drinkar-tilltugg-en-guide/

Klicka på länken för att läsa den på BKWine Magazine!

:::::

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen tror väl på allvar att det ökar missbruket av alkohol genom att publicera en bok med drinkrecept??.... Jag tycker att Systembolaget just genom att ge ut denna bok verkar för en ansvarsfull alkoholhantering.
Om någon vill supa sig dyngrak eller salongsberusad är det ju faktiskt så, att det är betydligt enklare att klunka i sig en låda vin eller ett helrör sprit med fantaflaskan i andra handen.
Nej, hycklare är ni som säger något annat.
Ta er i akt!
/Icequeen

Per & Britt sa...

Isdrottning – (man kanske kan stoppa dig i drinken och få den välkyld??)

Jovisst, men det är ju ett argument som man kan ha för mycket annat som är ansett olämpligt i Sverige. ”Ingen tror väl på allvar” att folk skulle supa sig dyngraka om man tillät att sälja kvalitetsviner i privata butiker. Eller tvärt om – ”ingen tror väl på allvar” att den svenska alkoholpolitiken och Systembolaget hindrar folk från att supa sig dyngraka. (Det verkar finnas bra mycket fler dyngraka personer i Sverige än i många andra länder utan monopol).

Man undrar ju också om du verkligen har läst boken? ”Verkar för ansvarsfull alkoholhantering”. Att skriva om massor med olika drinkrecept som får en att bli nyfiken att pröva en drink och en drink till. Lär väl kanske inte i sig skapa så många nya alkoholister men ”ansvarsfull alkoholhantering”? Tja...

”Hycklare” – det är den svenska staten och de svenska monopolförespråkarna.